Om oss

0
Rate this post

Vi har problem som påverkar personer med migrän, Horton huvudvärk och andra allvarliga huvudvärk. Vi strävar efter att förbättra livskvaliteten på alla områden i vardagen, och vi gör detta genom att rapportera olika typer av huvudvärk och deras konsekvenser och påverka beslutsfattare på alla nivåer – returnera sidan. Detta kan vara allt från tillgång till en neurologispecialist, behovet av omfattande rehabilitering för att underlätta situationen i skolan och arbetsmarknaden genom stöd och faktainformation.

Om ossVi ger våra medlemmar stöd i deras dagliga liv. Genom Föreningsföreningar möter människor med migrän, Horton huvudvärk och andra allvarliga huvudvärk, får information och råd, delar erfarenheter och spelar tillsammans. Släktingar och föräldrar är också välkomna för råd och stöd.

Vi stöder forskning på detta område genom Hjärnfonden.
Vårt mål är att skapa en samhällsutveckling som ger alla migrän, Horton huvudvärk och andra allvarliga huvudvärk oavsett ålder, ursprung och bostadsort, fullt deltagande och jämlikhet i alla sociala områden.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj