Därför, för ditt eget bästa, kronisk smärta – välbefinnande

0
Rate this post

Om du har skrivit ner vad som är skadligt för dig, vad provocerar attackerna och hur de uppstår, ta anteckningar med dig när du går till doktorn. Kvinnor bör också registrera på vilken dag i menstruationscykeln en allvarlig huvudvärk uppträdde. Med sådana detaljerade anteckningar är det lättare att bestämma vad som orsakar migränattacker.

En migränattack kan utlösa nästan vad som helst. Men oftast är dessa komponenter i mat, trötthet eller starka yttre stimuli, Huvudvärksförbundet välbefinnande såsom ljud. Därför, för ditt eget bästa, bör du följa de regler som beskrivs nedan.

Undvik bullriga diskotek välbefinnande, masshändelser

10 beprövade sätt att behandla migrän. Eliminera produkter som skadar dig. Migrän bidrar till m.in. mörk choklad. Huvudvärk orsakas inte av vit choklad, så om du är en vessla, välj den. Det är bättre att ge upp kinesiska rätter, eftersom de innehåller mycket natriumglutamat. Det är detsamma med pulverformiga soppor och buljongbitar.

Migrän kan resultera i konsumtion av citrusfrukter, skaldjur, blåost, fetaost, parmesanost och mozzarella. Bearbetade välbefinnande Huvudvärksförbundet, vita ostmassa och stallost orsakar som regel inte sådana sjukdomar.

Om du misstänker att smärtan orsakas av en livsmedelsprodukt, utesluta den från kosten ett tag. Försök att äta vid vissa tillfällen, och om du inte kan äta mat, byt ut det med ett näringsrikt mellanmål istället för godis. 2. Replenish spårämnen

Undvik bullriga diskotek välbefinnande, masshändelserFör att förhindra migrän rekommenderas att man först tar magnesium (500 mg per dag). Vissa experter tror att för att förhindra migrän måste du ta 50 mg per dag av Niacin (nikotinsyra, vitamin PP), 2 gånger om dagen på 25 mg Turkisk peppar och samma mängd torkade löv från maruna förgyllning.

Undvik alkohol cigaretter migränattacker uppträder vanligtvis efter att ha druckit rött vin, sherry och port. Fenolföreningar som orsakar huvudvärk är inte närvarande i vitt vin. Sidor från buller och flimrande ljus. Undvik bullriga diskotek välbefinnande, masshändelser, konserter och lyssna på musik via hörlurar. Men be din familj att lyssna på hög Musik på sina hörlurar.

Försök att göra inköp på morgonen, när köpcentra är tystare. Stäng fönstren noggrant så att du inte är irriterad genom att blinka neonljus eller gatubelysning. Söka professionell hjälp. Modern medicin har många mediciner som kronisk smärta ger lättnad från lidande och låter dig stoppa en migränattack.

Bestäm med din läkare (helst en neurolog) vilka receptfria mediciner du kan ta när du känner en övergående attack. Om de är för svaga, be dem att skriva ett recept för triptaner, vilka är mediciner som stoppar attacken.

Välj noggrant platsen att bo på. Kronisk smärta migran.

Migrän lider inte av stark kall havsvind, intensiv sol, högt tryck i bergen, bergsvind och fuktig tropisk luft. Ät regelbundet. Hunger kan vara orsaken till en migränattack, så hoppa inte över måltider. Men överdriv inte. Migrän rekommenderas också att inte använda strikta dieter för viktminskning eller så kallad rengöring.

Rädda dig själv, när en attack inträffar kronisk smärta, välbefinnande rekommenderar läkare först och främst att slappna av, ha ett mellanmål, dricka sött te, kaffe eller en infusion av medicinsk primrose eller kamille Huvudvärksförbundet. Om möjligt bör du ligga ner i ett mörkt och tyst rum.

Vissa människor får hjälp av en avslappnande massage (nacke och huvud) eller genom att gnugga aromatiska oljor i sina tempel, såsom migrän. Du bör också komma ihåg att ta de rekommenderade medicinerna så snart som möjligt.

Inte överansträngning och undvika stress. Försök att vila mycket, spendera tid på att flytta i frisk luft. Det är viktigt att lära sig att lindra spänning och stress. För migränpatienter rekommenderas meditation och yoga. Det är också värt att ta hand om dagens ordnade rytm. Få tillräckligt med sömn, men kom ihåg att stanna i sängen för länge har samma dåliga konsekvenser som att inte få tillräckligt med sömn.

Välj noggrant platsen att bo på. Kronisk smärta migran.

Migrän och rätt näring Huvudvärksförbundet

Gå och lägg dig i samma timme, sov inte. På helgerna hälsa, gå upp på vanligt sätt-du kommer att undvika den så kallade helgmigränen som uppstår på lördagar och söndagar när vi försöker komma ikapp med sömn. Undvik intensiva lukter skarpa eller intensiva lukt kan inte bara irritera dig, men också orsaka migränattack. Undvik därför kryddiga Parfymer,särskilt musky. Fråga också dina nära och kära om det.

 • Om du vill använda parfymerade kosmetika, välj de som har en delikat blommig anteckning. I huset, särskilt i köket och badrummet, installera moderna huvar som kommer att rena luften. Använd inte rökelse eller doftljus.
 • Migrän är inte bara svår huvudvärk.
 • Det här är en smärta välbefinnande, verkligen outhärdlig Huvudvärksförbundet, som inte kunde förstå det. En smärta som låter dig göra ingenting annat än ligga orörlig kronisk smärta i ett mörkt rum och sedan i elände.
 • Detta åtföljs ofta av illamående, kräkningar och känslighet för ljus och ljud. Det påverkar både vuxna och barn, särskilt de vars föräldrar lider av migrän. Finns det naturliga sätt att behandla migrän?

Jag ska berätta något som läkare sällan nämner. Korrekt näring och tillräckliga nivåer av viktiga mineraler och vitaminer spelar en stor roll vid behandling av migrän. Hur matar du ett barn korrekt kommer du att lära av e-boken hälsa ” Hur matar du ett barn så att han är frisk?” . Jag är säker på att många av de tips som finns i det kommer att vara till nytta för dig.Smärtstillande medel för migrän.

När ska jag se en läkare hälsa?

Att ge en stark smärtstillande medel kan ge lättnad, men ibland är smärtan så svår att ingenting verkar på den. Starka smärtstillande medel kronisk smärta (som Ketonal) har tyvärr ett antal biverkningar och når inte faktiskt källan till problemet. Det är en enkel och snabb lösning, men i slutändan fruktansvärt försvagande för din kropp.

Du bör definitivt kontakta din läkare, speciellt om huvudvärk är nytt för dig eller ditt barn, extremt allvarligt, långvarigt eller åtföljt av något av följande symtom:

 • När ska jag se en läkare hälsa?feber hälsa
 • problem med samordning och sensoriska störningar
 • smärta i nacke eller rygg
 • kronisk utmattning med muskel-eller ledsmärta
 • sömnighet
 • svårt att tänka eller koncentrera sig
 • försämring över tiden
 • huvudvärk efter uppvaknandet
 • huvudvärk efter huvudskada

Livsmedel som kan orsaka migrän kronisk smärta.

Det naturliga sättet att behandla migrän är att undvika livsmedel som kan orsaka det. Det kan vara förvånande att vissa av dem är bland de som vanligtvis anses vara friska. Här är en lista över misstänkta produkter i hierarkin från det värsta till det svagaste för risken för migrän. Migrän utlöser hälsa: mejerivaror, choklad, ägg, citrus, kött, vete, nötter och jordnötter, tomat, lök, majs, äpplen, bananer.

Det är värt att notera när du äter dessa livsmedel, och se om du åt någon av dessa livsmedel Huvudvärksförbundet i timmar före attacken. En diet för att eliminera dessa livsmedel inom 2 veckor bör hjälpa till att avgöra om det är där orsaken till migränsmärta kan ligga. Samtidigt inkludera i din kost en riklig mängd livsmedel som har en antiinflammatorisk effekt.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj